VILKÅR FOR BRUK

Ikrafttredelsesdato: 2023-01-01

1. Introduksjon

Velkommen til Dreepnip.
Dreepnip ("oss", "vi" eller "vår") driver https://dreepnip.com/ (heretter referert til som "tjeneste").

Vår personvernpolicy styrer ditt besøk på https://dreepnip.com/, og forklarer hvordan vi samler inn, beskytter og avslører informasjon som er et resultat av din bruk av tjenesten vår.
Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen samme betydning som i våre vilkår og betingelser.

Våre vilkår og betingelser ("Vilkår") styrer all bruk av tjenesten vår og utgjør sammen med personvernreglene din avtale med oss ​​("avtale").

2. Definisjoner

SERVICE betyr https://dreepnip.com som drives av Dreepnip.

PERSONOPPLYSNINGER betyr data om et levende individ som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra disse og annen informasjon enten i vår besittelse eller sannsynligvis vil komme i vår besittelse).

BRUKSDATA er data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

COOKIES er små filer som er lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

DATABEHANDLER betyr en fysisk eller juridisk person som (enten alene eller sammen eller i fellesskap med andre personer) bestemmer formålet med og måten noen personopplysninger behandles for, eller skal behandles på. For formålet med denne personvernerklæringen er vi en datakontrollør for dine data.

DATABEHANDLER (ELLER TJENESTELEVERANDØRER) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av den behandlingsansvarlige. Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

DATAEMNE er enhver levende person som er gjenstand for personopplysninger.

BRUKEREN er den personen som bruker tjenesten vår. Brukeren tilsvarer den registrerte, som er gjenstand for personopplysninger.

3. Innsamling og bruk av informasjon

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for ulike formål for å yte og forbedre tjenesten vår til deg.

4. Datatyper som samles inn

Personlig informasjon

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personopplysninger”). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

0,1. Epostadresse

0,2. Fornavn og etternavn

0,3. Telefonnummer

0,4. Adresse, land, stat, provins, postnummer, by

0,5. Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta noen, eller alle, av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken.

Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller gjennom en hvilken som helst enhet ("bruksdata").

Disse bruksdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten vår du besøker, tiden og datoen for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unikt Enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten med en enhet, kan disse bruksdataene inkludere informasjon som typen enhet du bruker, enhetens unike ID, IP-adressen til enheten din, enhetens operativsystem, typen nettleser du bruker, unik enhet Identifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporing av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår, og vi har viss informasjon.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Andre sporingsteknologier brukes også, for eksempel beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

0,1. Session-informasjonskapsler: Vi bruker Session-informasjonskapsler for å betjene tjenesten vår.

0,2. Preferanseinformasjonskapsler: Vi bruker preferanseinformasjonskapsler for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.

0,3. Sikkerhetsinformasjonskapsler: Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler for sikkerhetsformål.

0,4. Annonseinformasjonskapsler: Annonseinformasjonskapsler brukes for å tjene deg med annonser som kan være relevante for deg og dine interesser.

Våre vilkår og betingelser ("Vilkår") styrer all bruk av tjenesten vår og utgjør sammen med personvernreglene din avtale med oss ​​("avtale").

Lukk